C/ Jesús, 12

c/ Jesús, 12

Bo
    La normativa que dicta el Pla Especial considera obligada la conservació de la façana i del portal de la botiga, inclosa la fusteria. Es permet construir un segon pis, respectant els eixos i la tipologia de les obertures de la darrera planta.
    Pla Especial, 136. 2006
    Ref. cad.: 62238DF0605N
    Núria Nolasco Azuaga

Casa construïda entre mitgeres, que mostra únicament dos nivells d'alçat (pb + 1p), amb dues obertures en cadascun d'ells. A la planta baixa s'identifica una porta, de notables dimensions, que ocupa la banda esquerra i que dóna accés a l'interior d'una botiga; aquesta obertura presenta els brancals i la llinda recoberts de fusteria. En el lateral dret es troba emplaçada una porta de menors dimensions, que permet accedir al pis superior.
    Pel que fa al primer pis, en aquest s'identifica un balcó amb volada d'obra de perfil motllurat i la barana metàl·lica de ferro de fundició. A la banda dreta d'aquest ras figura una finestra convencional, i en el coronament del frontis l'habitual cornisa motllurada que sustenta la barana d'obra que delimita el terrat transitable de l'edifici.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció IV. Està catalogat com un element de tipus A.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)