C/ Jesús, 6

c/ Jesús, 6

La normativa del Pla Especial determina la conservació estricta de la façana
    Núria Nolasco Azuaga

Casa de veïns construïda entre mitgeres i que consta d'un alçat de tres nivells (pb + 2p) amb dues obertures en cadascun d'ells, ordenades en dos eixos descentrats respecte de l'amplada total de la façana, ja que manca l'eix de la banda dreta. Totes les obertures són rectangulars i presenten els brancals i les llindes realitzades amb material d'obra arrebossat.
    A la planta baixa de l'edifici s'identifica una porta central que dóna accés a l'interior de l'edifici. A l'esquerra se situa una finestra que disposa d'un ampit de pedra ,que sobresurt del plom definint una forma ovalada i que també condiciona la forma de la corresponent reixa metàl·lica. En la banda dreta d'aquest ras és visible un conjunt de vint-i-tres rajoles, realitzades per Lola Anglada, que corresponen als premis del concurs de Catifes de Flors del dia de Corpus, guanyats des de l'any 1950.
    En el primer balcó les obertures existents corresponen a un balcó que ocupa la zona central i a una finestra situada en la banda esquerra. El balcó presenta volada de llosanes de pedra, amb motllures de perfil recte i barana metàl·lica de fundició, amb el sòcol decorat i un fris de volutes sota el passamà.
    En el segon pis s'identifiquen dues finestres convencionals i, en el coronament, s'emplaça l'habitual cornisa motllurada i la barana d'obra del terrat.

ESQUERDA, M. (2002) "Sitges artístic". Tarragona.
    Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)