C/ Jesús, 58-60

c/ Jesús, 58-60

XX-XXI
    Núria Nolasco Azuaga

Edifici construït entre mitgeres, que mostra tres nivells d'alçat (pb + 2p) amb tres portes en la planta baixa i quatre balcons en els pisos superiors. En el coronament, els cossos laterals disposen de fals ràfec i el cos central desenvolupa una mena de capcer, de disseny esquemàtic.

La finca núm. 58-60 del c/ Jesús va ser inclosa dins del Conjunt 19 del Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, com a mostra d'arquitectura popular de mitjans del segle XIX. Com a tal, aquesta normativa considerava que l'edifici disposava del tipus de protecció IV i aconsellava la conservació estricta de la façana i la restauració total, degut el seu mal estat de conservació. Ignorem si l'edifici que és visible actualment és el resultat d'una reedificació o si es tracta d'una reforma; en qualsevol cas, la construcció que ocupa actualment aquesta parcel·la ha perdut les característiques de l'edifici catalogat i no mostra cap entitat arquitectònica de caràcter històric remarcable.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)