Bosc Gran
Palau-solità i Plegamans

El seu estat de conservació és indeterminat, tot i que és probable que sigui dolent.
    Catàleg de béns a protegir POUM (2015), nº 8.15. APA.
    Sí, CC.AA.: 3169.
    Joan Vicens Tarré/Michelle Bianco Barazarte

Es tracta d'un lloc d'enterrament aïllat del que es té constancia per la troballa de materials arqueològics per part de Ll. Ventura. El material és molt divers: armes i eines de ferro, un escallot, ceràmica barbotina, sigil·lata, tiberiana, de closca d'ou i comuna, àmfores, cassola de fons estriat, llànties, fauna melacològica, ullals, penjolls i algunes monedes romanes. També es van recollir restes òssies humanes que segons sembla no estaven relacionades a cap estructura. En la zona del bosc es trobaren dues destrals polides.
    A causa de l'enrenou provocat per les troballes, els propietaris del terreny decidiren vallar-lo, pel que ara no és possible accedir-hi.

El material procedent d'aquest jaciment es troba al Museu Parroquial de Palau-solità i Plegamans.

VENTURA, Ll. (1985) El Meu Poble. Caldes de Montbui: Caligraf.