Bòbila de Can Maura
Santa Maria de Miralles

Sector sud oest del terme
    Prop del Mas de Can Maura, al costat dret de la carretera B-220 (prop del km. 13) mirant a Bellprat

Hi ha parets caigudes i l'interior està molt deixat degut a l'abandonament de l'activitat
    Pedro Barbado

Nau rectangular d'uns 75 m de llargada i 15 d'amplada. L'estructura se sustenta sobre pilars de ciment forjat i vigues metàl·liques i les parets són de maó. La teulada de fibrociment és de dues vessants en direcció sud oest/nord oest.

Fitxat per la Generalitat (IPASC) com a Rajoleria de Can Maura. Cap interès arquitectònic. Recentment el solar s'està convertint en un circuit (privat) de pràctiques de vehicles (quads, 4x4...). La Foto 2 (interior de la rajoleria) ha estat extreta de l'IPAC Generalitat de Catalunya (foto: agents rurals 2011).

Funcionà de 1968 a 1974. Aprofitava les argiles vermelles de l'entorn.

Inventari del Patrimoni Cultural Immoble. Patrimoni Arquitectònic. Generalitat de Catalunya. Num. 40781 (Rev. 2012).
    RIBA GABARRÓ, Josep (1988) 2ed: Història de l'Anoia. Santa Maria de Miralles. Parcir Edicions Selectes, Manresa, p. 209-219