Barraca prop de la mina 4
Malgrat de Mar

Mines de Can Palomeres
    Al costat del camí que va del Camí Baix a la urbanització La Balconera

No conserva la coberta i s'hi han fet pintades vandàliques.
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

En un costat del Camí Baix, prop de la mina 4, hi ha les restes d'una barraca. És una estructura de planta rectangular i de petites dimensions, de la qual no se'n conserva la coberta, que originalment era amb volta de tartana. A la part frontal s'obre amb un portal d'arc escarser ceràmic. Als costats s'obre amb sengles finestres d'arc pla arrebossat. El parament dels murs és de pedra lligada amb morter, revestit amb morter de calç. A l'interior no s'hi conserven vestigis destacats.

Tot i no formar part del conjunt miner, consta a l'Inventari dels elements conservats de l'Estudi Arqueològic de les Mines de Can Palomeres, amb el número de fitxa 46.

LLINÀS, J. (2015). Mines de Can Palomeres (Malgrat, Maresme). Estudi arqueològic. Malgrat de Mar: Ajuntament de Malgrat de Mar.