Av. Artur Carbonell, 17

Neoclàssic
    El Pla Especial obliga a la conservació estricta de la façana i a la seva restauració.
    Núria Nolasco Azuaga

Es tracta d'un edifici d'habitatges actualment aïllat, malgrat les seves característiques constructives responen a la d'un edifici entre mitgeres. Amb una façana organitzada en alçat en planta baixa i un pis amb terrat pla transitable que actua de terrassa d'un segon pis, amb façana enretirada i coberta de teules a dues vessants. Respon a una tipologia força eclèctica, amb elements propers a un llenguatge classicista. Algunes obertures disposen de llindes rematades per frontons curvilinis i les finestres disposen d'una decoració a la llinda de petits permòdols, i ampits força motllurats decorats amb dues mènsules. A la planta pis i situat a l'espai central, hi ha un balcó de llosa de pedra i barana de ferro de forja amb elements florals decoratius. La barana de la terrassa del segon pis està feta d'obra i és corba, amb la decoració de motllures i garlandes. El revestiment de la façana està fet a base d'un arrebossat que imita diversos elements de l'arquitectura classicista, com podrien ser les quatre pilastres que emmarquen els eixos d'obertures i que arrenquen d'una zona de sòcol, o els emmarcaments de les finestres (faixes simples i altres elements) que sobresurten de la línia de façana.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)