C/ Tacó, 4

c/ Tacó, 4

El Pla Especial determina que cal conservar estrictament la façana.
    Núria Nolasco Azuaga

Edifici d'habitatges construït entre mitgeres amb una façana organitzada en alçat en planta baixa i dos pisos. Disposa de dos eixos verticals d'obertures ben definits, amb dos portals a la planta baixa, un balcó (situat a la part més meridional) i una finestra. Les lloses dels balcons, lleugerament motllurades al cantell, disposen d'una volada i amplada decreixent, segons l'alçada. Les reixes, de ferro, són simples, amb barrots i passamà de disseny senzill. Les llindes de totes les obertures són rectes i no s'observen elements decoratius remarcables en els emmarcaments. Corona la façana una cornisa simple contínua motllurada, feta d'obra de maó arrebossada. El revestiment de la façana també és simple, fet a base d'un arrebossat senzill pintat de color blanc.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció IV. Forma part del Conjunt 8 que inclou, segons aquesta normativa municipal, l'illa de cases que millor conserva l'arquitectura sitgetana realitzada entre el segle XVII i inicis del segle XIX, excepte el Passeig de la Ribera i el c/ Major en els que molts edificis van ser substituïts després d'aquest període.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)