Arxiu parroquial de Sant Cristòfol de Vespella
Gurb

Arxiu Episcopal de Vic. c. Santa Maria, 1. Vic

Bisbat de Vic. c. Santa Maria, 1. 08500. Vic
    Jordi Compte

L'arxiu Parroquial de Sant Cristòfol de Vespella es conserva a l'arxiu Episcopal de Vic, el qual es troba ubicat al sobreclaustre de la Catedral i part dels pisos superiors del Palau Episcopal, edifici annex a la Catedral. L'arxiu parroquial de Sant Cristòfol de Vespella conté una petita part de la documentació generada pel funcionament propi d'una parròquia en el segle XVII consta d'una única sèrie amb 1 unitat documental, en suport paper i lligall, amb una cronologia del segle XVII. Es tracta d'un registre nou que no figurava en el catàleg antic de l'Arxiu Episcopal de Vic i que es troba pendent de revisió. La sèrie documental de l'arxiu és la següent: 2.180.75 Vària notarial (1 UD). S. XVII

A partir de la pàgina electrònica de l'arxiu Episcopal de Vic (www.abev.net) es poden consultar les fitxes de les diferents sèries on s'hi reflecteixen les unitats documentals de que consta i les dates extremes. També es pot accedir a les fitxes de les unitats documentals de cada sèrie descrites amb un títol formal, on hi consten les dates, el volum i el suport, el sistema d'organització, les característiques físiques, la llengua en què està escrit i notes complementàries.