Arxiu Municipal
Marganell

Ajuntament de Marganell

XVIII-XXI
    Ajuntament de Marganell - Carrer de Sant Esteve s/n 08298 Marganell
    M.Lloret - KuanUm

La documentació municipal ha estat sempre conservada en les dependències de l'ajuntament en els seus successius emplaçaments fins la seva ubicació en l'edifici actual.

No hi ha documentades actuacions arxivístiques específiques ni hi ha documentats instruments de descripció sistemàtics fins la intervenció que hi portà a terme l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona l’any 2001. L’any 2016 la mateixa Oficina de Patrimoni Cultural va dur a terme una segona organització.

Des de l’any 2017 l’Ajuntament forma part del Programa de Manteniment de la Xarxa d'Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona. Des del mes de novembre de 2019 l’Ajuntament va començar a tramitar expedients electrònics seguint la metodologia SeTDIBA amb el gestor d’expedients Firmadoc.

Aquesta fitxa ha estat actualitzada amb data 18/03/2024 desprès de la reorganització de l'arxiu.