Antic hospital de pobres de la parròquia
Sant Martí Sesgueioles

Carrer del Pont 6

XIX- XX
    Josep Anton Pérez Arriaga (TRÍADE Serveis Culturals)

Edifici entre mitgeres de paredat  de fileres de blocs de pedra irregular disposades horitzontalment, i alguna part de maçoneria. Es tracta d’una casa de planta baixa i dos pisos. La teulada és de teula àrab amb desguàs al carrer del Pont. Les portes principals actuals dels baixos han està modificades respecte a les originals per adaptar-se  a les necessitats del negocis. El primer pis la finestra i el balcó estan emmarcats en pedra, aquesta segona obertura presenta llinda d’arc rebaixat. Les finestres superiors estan igualment emmarcades en pedra, encara per la part superior, destaquen dos òculs abans de coronar l’edifici amb una cornisa de maons disposats a manera de dentellons. És remarcable l’existència d’arcs de descarrega sobre algunes obertures, això com la inscripció que diu literalment: “Hospital de pobras de aquesta paroquia”.