Casa carrer Dalt 11
Sant Martí Sesgueioles

Carre Dalt 11

Josep Anton Pérez Arriaga (TRÍADE Serveis Culturals)

Ubicada al centre històric del poble, es tracta d’una casa entre mitgeres amb planta baixa, primer pis i terrassa. La façana principal presenta al primer a nivell de carrer dues obertures d’arc rebaixat amb impostes decoratives. Una franja horitzontal de plaques de formigó situada des del terra fins a una faixa motllurada delimita el sòcol, a partir del qual la façana és arrebossada. La porta més estreta d’accés a l’habitatge té una tarja decorada amb peces metàl·liques disposades en espirall, on es pot llegir la data de “1935”. L’altra porta, més ampla, és l’entrada al pàrquing. El primer pis ve delimitat per un balcó corregut amb llosana motllurada i barana. Tres portes obertes simètricament accedeixen al balcó, estan emmarcades amb bandes i motllures situades al damunt  amb formes geomètriques com si es tractés de guardapols. La cornisa continua amb la decoració motllurada, d’on arrenquen quatre pilars de secció quadrada amb barana, que tanca la terrassa superior. L’entorn de la façana està decorada amb plafons motllurats quadrats, que provoquen un contrast entre aquest volums i la façana llisa arrebossada.