Ampliació de l'Ajuntament d'Òdena
Òdena

Ajuntament d'Òdena. Plaça Major, 2
    A la Plaça Major

Jordi Carner Costa
    Josep-Vicenç Mestre i Casanova

Ampliació i remodelació de l'edifici de l'Ajuntament d'Òdena segons projecte de l'arquitecte Jordi Carner Costa. S'ha mantingut la façana de l'antic edifici consistorial de l'any 1929, remodelant-se la distribució interior en aquest espai. Per tal d'ampliar les dependències es va enderrocar l'antic edifici de les "Escuelas Nacionales" i es va suprimir la plaça situada davant que restava protegida per una barana de pedra construïda amb pedres procedents del castell, entre les quals destacaven làpides del cementiri. L'ampliació segueix paràmetres funcionals i presideix la Plaça Major amb un gran mur, llis i sense cap tipus d'obertures.
    L'edifici actual s'estructura en tres plantes. A la planta baixa, que no ocupa la totalitat de la planta de l'edifici i a la qual s'accedeix des de la Plaça Major, s'ubiquen el Saló de Sessions i l'arxiu municipal. A les dues plantes restants hi ha habilitats els diversos despatxos de serveis i d'administració local.

Efectuada l'any 2007