Conjunt de tines més unes restes constructives amb encaixos a la roca força estranyes que corresponen a la casa anomenada Reixes Vell, que podria ser la predecessora de l’actual casa de Reixes, situada uns 90 m al sud-est. Gràcies a la descripció que n’ofereix Isidre Soler sabem que les restes constructives actualment visibles corresponen al celler d’aquesta casa. D’aquest celler només en resten escassos vestigis d’estructures que aprofitaven un espai entre dues roques per configurar una estança rectangular. A una banda hi ha una paret de roca estreta i, a l’altra, una petita cinglera més alta. L’estança estava coberta amb una volta de la qual en un angle s’insinua l’arrencada de l’arc i, al llarg de la paret de la roca, queda marcada per una regata longitudinal. També la pedra de l’altra banda conserva un encaix per a l’arrencada de la volta. Entorn d’aquesta cambra no s’hi observen enderrocs.
El fet curiós i estrany és que a la paret de la cinglera hi trobem un seguit d’encaixos de forma quadrada que es distribueixen en diferents nivells d’alineacions, però sense que responguin a una pauta identificable que ens permeti deduir-ne la funcionalitat. Tan sols podem dir que aquests encaixos són anteriors a la construcció del celler, ja que quedarien pràcticament tapats rere la volta, i que semblen fets per encaixar-hi bigues, les quals devien sostenir algun tipus d’estructura.
Pel que fa a les tines, n’hi ha dues i estan lleugerament separades entre si, a la part alta del mateix cingle, una mica més avall. Són tines parcialment excavades a la roca, sense cairons, i queden aixoplugades per sengles construccions de planta quadrada. A la part exterior del cingle hi ha les dues boixes i, entremig, uns grans encaixos a la roca que servien per fixar-hi la premsa. Es tracta d’una premsa de cargol però d’un model arcaic, sense la gàbia circular de les premses modernes. Els encaixos a diferents nivells permetien anar fent pressió mitjançant unes travesseres que es col·locaven a una alçada cada vegada més baixa. A la part de damunt de la roca hi ha encara un altre encaix.
Al costat esquerra hi ha una inscripció a la roca on es pot llegir “SIDRU 1792”.