Villa Maria
Gualba

Barri de la Barceloneta
    La Barceloneta

P. Barbado. OPC

Edifici de planta quadrada amb un pati interior central. Al costat sud est hi ha una torre de tres plantes i teulada a quatre aigües. La façana principal presenta 3 plantes, la darrera s'ajusta al frontó triangular sota la teulada a dues aiguës. En aquest pis superior hi ha tres finestres geminades conformant un arc. El frontó està rematat per un pinacle. Al pis mitjà hi ha tres oberures, dues finestres d'arc rebaixat a cada costat i un petit balcó de llosa al centre. Al pis inferior, simètric a l'anterior, hi ha tres obertures en aquest cas d'arc deprimit convex. La tanca exterior presenta una porta d'entrada de pedra amb arc rebaixat rematat pel nom de la casa: Villa Maria. A cada costat hi ha un pinacle rematat per decoracions ceràmiques.

Abans coneguda com Can Pelegrí/Cal Senyor Ramon