Tota la documentació existent és el resultat de l'estudi del material recollit en superfície durant els anys 1960 ocupant una cronologia que aniria des del neolític antic fins a l'època ibèrica plena. Sembla ser que en el Museu Thermàlia s'haurien conservat diversos fragments de vasos de perfil en "S", decorats amb cordons, incisions, ceràmica a torn, àmfores ibèriques i ceràmica de figures roges, entre elles dos "skyphos" que es podrien datat aproximadament del segle IV aC (De Montes, 1961).
L'any 1993, amb motiu de la revisió de la Carta Arqueològica, a la part superior del turó s'observava una rasa de dimensions importants que seccionava bona part del jaciment, sense que destaquessin restes d'estructures. En la prospecció es van poder trobar diversos fragments ceràmics de cronologia ibèrica a la vessant sud del turó.
El Dr. Joan Sanmartí, catedràtic de la Universitat de Barcelona, va fer un estudi dels materials recuperats, la qual cosa va permetre recular la data de la primera ocupació fins al llindar entre la primera edat del ferro i l'ibèric antic.