Turó de migdia de Céllecs o Séllecs
Vilanova del Vallès

Edats dels Metalls
    Sense accés
    Francisco Cunill Valls c/ Pg. Oliveres, 10 08319 Òrrius
    Joan Vicens i Tarré

Turó granític situat al sud del poblat iber del Turó Gros de Céllecs. En el Turó es localitzà ceràmica grollera de forma dispersa. La terrissa va ser catalogada per J. Estrada i Garriga, que recollí materials i documentà el jaciment com de tradició eneolítica. Actualment encara es troben fragments, però no es defineix cap estructura d'habitació.

L'any 1992, durant la visita al lloc amb motiu de la revisió de la Carta Arqueològica, es documentaren restes corresponents a ceràmiques de factura ibèrica, rodades del jaciment de Céllecs, que es troba a les cotes superiors.

ESTRADA GARRIGA, J, VILLARONGA, L, La Lauro monetal y el hallazgo de Cànoves (Barcelona), Barcelona, I.P.A., 1967.
    ESTRADA, J, Síntesis arqueológica de Granollers y sus alrededores, Granollers, 1955.GARCIA-PEY, Enric, Recull Onomàstic de Vilanova del Vallès, treball inèdit, Vilanova del Vallès-Granollers, 2002.