Tram de l'Av. Marina Júlia. (Cases d'en Vergés)
Argentona

Nucli urbà. Primer Eixample. Av. Marina Julià, 7-9 i 11-17

Bo
    EL conjunt de quatre cases iguals es troba en bon estat, degut a una recent restauració, però els núm 7-9 es troba en un estat regular, per falta de manteniment general.
    Ref. cad.: 47112DG5000N
    Anna Soteras i March / ACTIUM

Casetes populars aparellades. Edificis amb pati al davant, planta baixa i façanes característiques, simètriques. amb elements decoratius de motius geomètrics, amb rajoles de color. Destacables en el conjunt situat als núms. 11-13 i 15-17, possiblement obra de l'arquitecte Emiliano Cañanes. El conjunt situat al núm 7-9 és de la mateixa tipologia, però amb elements decoratius diferents, segurament obra d'un altre mestre d'obres. Aquest últim conjunt ha sofet algunes modificacions en planta, i el troba en bastant mal estat.