Can Gaillard
Argentona

Nucli urbà. Av. Catalunya, 5
    Prop de l'accés al poble des de Mataró

Bo
    Es troba en un perfecte estat de conservació, i malgrat les reformes i restauracions, no s'ha perdut res del seu aspecte original. Recentment ha passat a ser vivenda privada i, donades les característiques de la fina, és de suposar que vetllaran per a la seva bona conservació.
    Agricultura y comercio SA
    Anna Soteras i March / ACTIUM

Edifici senyorial de planta semisoterrani, baixa, dues plantes pis i golfes. En la planta més o menys regular, de cossos sortints, destaca la torre adossada. Es tracta d'una torre que incorpora en la seva decoració elements de diferents estils; utilitzant els materials típics de pincipis del segle XX, teulades de ceràmica vidriada, , ferro forjat, porticons de llibret de fusta, balaustrades, i algunes parts neoclàssiques. Destaca també el gran jardí que envolta la casa, amb gran varietat d'espècies autòctones i estrangeres.

Situada a l'entrada de la població, és un dels seus edificis més significatius. Ha estat fins fa poc Casa de Colònies de la Caixa d'Estalvis de Mataró. El 1975 va ser restaurada i s'hi va fer una ampliació, realitzades ambdues per l'arquitecte Enric Puiggalí.