Torrent de can Sunyer
Martorelles

Barri de Can Sunyer

Dolent
    Pateix una forta pressió antròpica, la major part es troba canalitzat i s'hi troben nombroses deixalles.
    Agència Catalana de l'Aigua. C/ Provença, 204-208 08036 Barcelona
    Marta Lloret Blackburn

Torrent que neix per la unió de diversos torrents de Santa Maria de Martorelles, com són el torrent de Can Gurri i el de la Font de Baix. Transcorre per la part sud del terme municipal, prop del qual hi han edificat cases. Fa un recorregut de pendent suau, amb un cabal petit associat a períodes de pluja. Hi ha algun exemplar d'àlber (Populus alba), de vern (Alnus glutinosa), càrex pendul (Carex pendula), cua de cavall petita (Equisetum aruense), plàtans (Platanus hispanica), ortiga borda (Lamio-Alnetum glutinosae), bardissa (Rubo-Coriarietum), canyissar (Arundini-Convolvuletum sepium), etc.

FAGEDA, L.; RAÏCH, M. Martorelles, el nostre entorn natural. Regidoria de Medi Ambient. Ajuntament de Martorelles.