Torrent d'Anton Casas
Rellinars

Ponent de Rellinars- partió amb Castellbell i el Vilar

Regular
    El tram a proximitat de la població és el més delicat ja que està completament embardissat. Un dels problemes més grans són els abocaments de restes vegetals de les cases veïnes. Aquestes restes de poda, a més a més d'aportar llavors de plantes de vegades al·lòctones, trenquen l'equilibri de la vegetació pròpia de la riera alhora que en cas de crescuda sobtada per pluges, són una de les causes de taponaments innecessaris i, de vegades, inundacions a d'altres propietats.
    Pla d'Ordenació Urbanística Municipal
    Agència Catalana de l'Aigua (Carrer de Provença, 204 - 08036 Barcelona)
    Jordi Montlló i Laura Bosch

El torrent d'Anton Casas és un curs d'aigua intermitent situat a l'extrem sud del municipi de Rellinars que fa de partió amb Castellbell i el Vilar. Neix al sud-est del turó de l'Escletxa, per sota els Pivents, de tres brancals principals i algun rasot que hi aboca les aigües en èpoques de pluges. Desemboca per sota dels horts de l'antic molí de la Farinera, incorporant-se a la Riera de Sanana. En el seu recorregut, de poc més d'un quilòmetre, té alguns salts i barrancs, no de gran profunditat però ben emboscats i embardissats. En arribar a la urbanització de La Farinera, s'estreny fins a desguassar a la riera de Sanana. El tram que transcorre paral·lel a la urbanització està completament envaït de vegetació, amb una gran profusió de bardissa i és en aquesta zona on s'ha detectat abocadors de restes vegetals procedents de les podes dels jardins. A l'alçada del Molí de la Farinera, rep les aigües sobrants d'omplir l'antiga bassa del molí que travessen canalitzades per sota el camí asfaltat.