Torreblanca
Santa Perpètua de Mogoda

Bé Catalogat
    si, CCAA, n. 3260
    Varis propietaris
    Goretti Vila i Fàbregas

El jaciment de Terreblanca es troba sota els fonaments d'unes vivendes a l'anomenada urbanització de Terrablanca. Les primeres restes van ser localitzades l'any 1975 per membres del Museu d'història Local. Es tracta de tres sitges de cronologia iberoromana, i una del bronze final localitzades al pavelló. L'any 1984, en ampliar la via pública aparegueren dues estructures (sitges) amb material del bronze final i una de cronologia medieval (s. XII-XIII).

Les primeres restes van ser localitzades l'any 1975 per membres del Museu d'història Local. Els col·laboradors del Grup Pro arqueologia i Història del Museu de Santa Perpètua de Mogoda van recuperar el material. Aquest material apareixia amb les contínues remocions de terres.

SERVEI D'ARQUEOLOGIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. (2009). Inventari del Patrimoni Cultural Immoble de Catalunya. Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental).