Timba d'en Humbert
Santa Perpètua de Mogoda

Pla Especial Protecció Patrimoni Arquitectònic
    si, CCAA, n. 3261
    varis propietaris
    Goretti Vila i Fàbregas

El jaciment Timba d'en Humbert es troba en terrenys plans, justament al límit entre els termes de Santa Perpètua i Polinyà, on es trobaren, superficialment, materials que cronològicament estarien datats entre el bronze final i l'època romana.

Es troba dins d'una àrea d'expectativa arqueològica dins el Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic de Santa Perpètua de Mogoda.

Localitzat per membres del Grup de col·laboradors del museu de Santa Perpètua de Mogoda.

GARCIA, Pere (2008). "El patrimoni de Santa Perpètua de Mogoda. Crònica del Grup Pro Arqueologia i Història". L'ordit, nº 2. Centre de Recerques i Estudis Mogoda. Santa Perpètua de Mogoda. Pàg. 207-208.

MARCET, R.; PETIT, M.A. (1985). "Assentaments d'habitació a l'aire lliure de la comarca del Vallès. Del neolític al Bronze Final." Estudios de la Antigüedad, 2.