Torre Lluró
Sant Feliu de Codines

C. Mossèn Baldello, 24-26

Eclecticisme
    Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa aïllada de planta rectangular, formada per planta baixa i un pis, amb coberta a dues vessants acabada amb teula àrab i amb teula esmaltada de color verd, formant una espina.

Tot la propietat està elevada respecte a la carretera d’accés protegida per uns murs rematats en baranes amb balustres i pinacles en forma de pinya. L'accés principal es fa per un pati a la façana posterior a través d’una era i unes escales de pedra. Té un porxo i un annex al lateral Nord, d'època més contemporània, que dona accés a la primera planta.

Les façanes són de composició simètrica. La façana Nord té una composició de sis eixos verticals amb obertures amb un petit guardapols emmotllurat. La façana Sud té les dues alçades i es repeteix l’ordenació de les obertures en eix vertical. La façana Est té tes eixos verticals, amb finestra a la planta baixa i balcons amb guardapols i barana amb balustres a la planta primera. Aquesta façana principal mostra un frontó triangular clàssic. La façana Oest, també té dos eixos verticals i una porta d’accés central a la planta baixa, i un frontó de coronament, amb diferents cornises emmotllurades.

Edifici construït el 1899 per la família Sala, de Barcelona, obra del mestre de cases Mantlluà. Anys després, l’immoble fou adquirit per la família Lluró Sala com a casa d’estiueig.