Torre Elisa
Martorell

C. Vistalegre, 37

Josep Ros i Ros
    BCIL. PGOU Martorell.Text Refós 1991
    Dídac Pàmies Gual. SPAL

Edifici aïllat envoltat de jardí. De planta baixa i dos pisos. Al centre s'aixeca una torre hexagonal d'una alçada més amb coberta de sis vessants de ceràmica vidriada, com la resta de cobertes de l'edifici. Les façanes tenen sòcol de pedra, esgrafiats als dintells de les finestres amb temes florals i filigranes. A la part posterior hi ha una terrassa delimitada per pilarets i passamà de ferro. La tanca del carrer Vistalegra és feta amb pilastres d'obra amb decoració de ceràmica vidriada i reixa de ferro forjat. Té un jardí amb una gran palmera i altres arbres.