Torre dels Deus
Castellterçol

C. de Barcelona, 66.

Virgínia Cepero González

Edifici aïllat de tipologia ciutat-jardí, que consta d'una sola planta. Es troba alineat a dos carrers. La coberta és de teula ceràmica aràbiga, a dues vessants.
    Presenta grans finestres rectangulars, amb motllura d'arc de mig punt per sobre, excepte les de la cantonada, que fan una galeria. A la base estan decorades per petites rajoles ceràmiques blanques i verdes, a mode de taulell d'escacs.
    Els murs de façana són de maçoneria, arrebossats i pintats; a la part baixa tenen un sòcol de pedra.

Va ser la casa d'estiueig de la família del poeta Joan Maragall durant diversos estius.
    La consolidació de Castellterçol com a vila d'estiueig, es va produir a principis del segle passat. Es van construir un gran nombre de torres unifamiliars, de tipologia ciutat-jardí, que es va imposar a tot el país durant els anys del noucentisme.