Torre de Can Senyora
Sant Feliu de Codines

C. Sant Quirze, 4

Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Edifici de planta rectangular formada de planta baixa i dos pisos amb coberta plana transitable amb accés a través d'un petit badalot. És un edifici en testera que només ocupa una part de la parcel·la, essent la resta  un pati-jardí al que dona la façana principal, alhora perpendicular al carrer. El tractament general de les façanes és arrebossat i pintat de color rosat amb els emmarcats de finestres i portes, així com les línies d'imposta, en color blanc.

Les façanes segueixen eixos verticals. La façana lateral del carrer és un únic eix que conté la porta d'accés amb la data 1900, un balcó en línia a la primera planta amb barana de ferro, i un altre balcó en planta primera sobre mènsules.

La façana principal que dona al pati-jardí té 4 eixos de finestres i balconeres. La primera planta té dos balcons amb barana de ferro alternants amb finestres i la segona planta té un balcó corregut a tot el llarg de la façana. Remata una cornisa emmotllurada i una barana de pilastres i balustres que tanca el terrat.

El pati-jardí també té un accés propi per a cotxes des del carrer amb un petit taulat dos aigües.