Can Pere Negre
Sant Feliu de Codines

C. Travessia, 11-13

Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Edifici en testera, amb una planta singular en forma corba ajustant-se a la línia del carrer. Està formada per una planta baixa (que en continuar la lína descendent del carrer esdevé semisoterrani i entresòl) i dos pisos. La coberta és plana tansitable amb un badalot d'accés. El tractament general de la façana és arrebossat i pintat de color groguenc amb els emmarcaments de portes i finestres en blanc.

La façana principal segueix una composició de cinc eixos verticals de finestres i balcons amb solera. La planta principal destaca sobre la resta per la presència de 4 balconeres d'arc rebaixat i balcons de barana de ferro més amples. En planta baixa té un sòcol de color gris, amb un arrebossat bast i diferent a la resta. Remata en un frontó superior de perfil ondulat que fa les funcions de barana del terrat.

La façana del carrer lateral té un accés però es configura amb obertures planes sense cap detall destacable.