Torre de Can Mas de Dalt
Santa Susanna

XVI
    National Monument Record
    Defensa
    Marc Bosch de Doria

Torre de planta quadrada integrada en la masia de Can Mas de Dalt. Es troba situada en un lateral de l'edifici, sobresortint respecte la seva façana, i es distingeix per l'amplada dels seus murs. La torre original presenta la base lleugerament atalusada, es troba escapçada i presenta la teulada a una sola vessant. Actualment té dos nivells, coberts amb volta de canó, on s'oberven restes d'encanyissat. A la façana sud i est presenta finestres afegides amb posterioritat. El parament dels murs és de pedra irregular amb restes d'arrebossat i carreus escairats a les cantonades.

Malgrat formar part de la masia de Can Mas de Dalt, creiem convenient individualitzar-la pel seu interès històric i patrimonial i també per la normativa de protecció d'aquest tipus de béns.

No disposem de documentació històrica que testimoniï la torre, però la tipologia i els materials indiquen que forma part de la masia original del Mas de Dalt, documentada des del segle XVI.