Torre de Can Creus
Santa Susanna

Presenta esquerdes estructurals i té la teulada coberta de vegetació.
    National Monument Record
    Defensa
    Marc Bosch de Doria

Torre de planta quadrada integrada en la masia de Can Creus. Es troba situada en un lateral de l'edifici, sobresortint respecte la seva façana, i es distingeix per l'amplada dels seus murs. La torre es troba escapçada i presenta la teulada a una sola vessant. Actualment té dos nivells, coberts amb volta de canó, on s'oberven restes d'encanyissat. A la planta baixa hi ha una petita porta amb llinda de fusta i petites espitlleres, i al primer pis les finestres tenen llindes de pedra. L'acabat exterior és arrebossat amb morter de calç.

Malgrat formar part de la masia de Can Creus, creiem convenient individualitzar-la pel seu interès històric i patrimonial i també per la normativa de protecció d'aquest tipus de béns.

No disposem de documentació històrica que testimoniï la torre, però la tipologia i els materials indiquen que forma part de la masia original de Can Creus documentada des del segle XVI.