Tombes de Cal Xic
Castellfollit del Boix

Pla del Servitge. Sud-oest de Castellfollit del Boix
    Emplaçament
    BV-1081 agafar el camí de Can Prat, seguir pel camí del Portell del Grau. A la bifurcació agafar el camí del Pla del Servitge
    636

41.65094
    1.63833
    386614
    4611917
    08059 - 380
    XV-XVIII
    Regular
    No s'ha dut cap intervenció arqueològica que permetin determinar-ne el grau de conservació de les restes
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

Davant de Cal Xic passa el camí que mena cap a Cal Servitge i secciona part d’un antic turó. En el tall de ponent s’hi documenten diversos fragments ossis i les restes d’un mur de pedra en direcció est-oest construït amb pedra petita ben escairada rejuntada amb morter de calç. En el tall de llevant s’hi documenta una fila de pedres ben escairades rejuntades amb morter de calç en sentit nord-sud.

Segons els propietaris actuals, antigament havien sentit que en aquell punt hi havia hagut una petita església.