Teuleria de Sansalvador
Oristà

Sector est del terme municipal
    A 800 metres per pista forestal de la carretera B-433, punt quilomètric 0'900

Es troba parcialment derruïda i totalment coberta per vegetació.
    Jordi Compte i Marta Homs

La Teuleria de Sansalvador es troba situada a 130 metres al nord de la masia de Sansalvador de Serradellops, al marge d'un camp que es troba a l'oest d'unes granges. Es tracta d'una teuleria de planta rectangular de 4,20 x 3,60 metres i una alçada conservada que varia entre els 0,80 i l'1,70 metres. Sembla que la teuleria tenia dues boques de forn però degut a la gran vegetació i bardissa no s'hi pot accedir.

La segona imatge s'ha extret de l'Inventari de Patrimoni Industrial de Catalunya.

MESTRE, Pere (1998). Inventari del Patrimoni Industrial de Catalunya. Oristà. Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.