Teuleria de la serra Venturana
Oristà

Sector sud-est del terme municipal
    A 2600 metres per pista forestal de la carretera C-670, punt quilomètric 4'900

Estructura en estat de ruïna.
    Inmuebles y máquinas S.A. Camí Vall- Llosera s/n. 08550. Els Hostalets de Balenyà
    Jordi Compte i Marta Homs

La teuleria de la serra Venturana es troba situada a l'est de la masia de Boladeras prop d'un camp obert recentment. Es tracta d'una teuleria en estat de ruïna que conserva la planta de 3'5 x 3'5 aproximadament amb gruixuts murs de pedra d'1 metre i una altura conservada fins a 2'5 metres. Presenta un accés a un nivell superior que segurament donava accés a la zona de cocció. Interiorment es poden observar les arcades que separaven la zona de combustió amb la de cocció però no es veuen exteriorment les boques del forn ja que hi ha una gran acumulació de terra i vegetació.