Teuleria de Boladeras
Oristà

Sector sud-est del terme municipal
    A 2400 metres per pista forestal de la carretera C-670, punt quilomètric 4'900

Estructura parcialment derruïda.
    Inmuebles y máquinas S.A. Camí Vall- Llosera s/n. 08550. Els Hostalets de Balenyà
    Jordi Compte i Marta Homs

La teuleria de Boladeras es troba situada al costat del forn de calç de Boladeras, els dos al marge d'un camp, en l'anomenada zona del clot de l'Infern a la vall de Caraüll, al sud-est de la masia de Boladeras i al nord-est de la masia de Caraüll. S'hi accedeix a partir d'una pista forestal que segueix de forma paral·lela per l'oest del serrat de Venturana.
    Es tracta d'una teuleria sense ús, parcialment derruïda que conserva la planta i l'estructura interior amb parets de diversa alçada conservada construïdes amb tapia cuita. No s'observa l'accés a la zona de combustió ja que presenta un gran esvoranc en aquesta banda. Tampoc es conserva la distribució de les dues zones: la de combustió i la de cocció.

Al voltant de la teuleria s'hi observen molts fragments de d'obra, alguns rajols tenen les mesures següents: 15 x 30 centímetres.
    La tercera imatge s'ha extret de l'Inventari de Patrimoni Industrial de Catalunya.