Tanatori
Sant Feliu de Codines

Ctra. de Sant Miquel del Fai, 8

Ajuntament de Sant Feliu de Codines. Pl. Josep Umbert Ventura, 2
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Edifici corresponent a l’antic escorxador del municipi, des de 2009 convertit en tanatori municipal i magatzem de la brigada.

És una construcció de murs de pedra i obertures de maó ceràmica amb una composició original simètrica formada de tres cossos amb cobertes individuals de teula àrab, a dues aigües i carener paral·lel al carrer. Actualment la simetria original s'ha perdut degut a les reformes posteriors. La part del tanatori té grans finestres amb forma de grans arcs i pilastres, mentre l'altre cos té finestres de petit format i portes d’accés de vehicles.

Està format per una planta semisoterrani i una planta baixa. La línia de façana es troba enretirat respecte a la línia del carrer, formant una mena de pati amb una tanca i diferents cossos annexes en forma de U. La façana principal és arrebossada i pintada de blanc, mentre que les laterals i posterior no estan revestides.

L’edifici va ser reformat el 1928 i entre 1984- 1987 es van fer obres d’adaptació de l’escorxador a les noves condicions legals. L'any 2009 va ser reformat per adaptar-lo a tanatori.