Can Costa
Sant Feliu de Codines

C. Sant Joan, 61

Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa entre mitgeres de planta quadrangular i un pati-jardí posterior. La coberta és de teula àrab a dues aigües amb carener paral·lel a la façana. Està formada per una planta baixa i dos pisos, el segon dels quals es troba enretirat de la línia de façana formant un terrat. El tractament general dels murs és arrebossat i pintar de color groguenc amb els emmarcats de finestres i portes en gris.

La façana principal en planta baixa mostra una porta d’accés a l'esquerra i una finestra a la dreta, emmarcats amb pedra als laterals i un pintat marcant les obertures. A la primera planta hi ha balcó al centre emmarcat en pedra, amb llosana també de pedra sobre dues mènsules i barana de ferro. Remata la façana una cornisa decorada amb motius florals i permòdols que aguanten el ràfec de la coberta. Finalment, una barana opaca tanca la terrassa de la segona planta amb un motiu central decoratiu en forma de medalló amb un cap de lleó.