Casa de pisos de l'Elisa de Can Patafa i pont
Sant Feliu de Codines

C. Sant Joan, 57

Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Edifici entre mitgeres coberta de teula àrab, a dues aigües amb carener paral·lel a la façana i ràfec amb bigues voladisses de fusta. El tractament general dels murs és arrebossat i pintar de color crema.

Consta de planta semisoterrani (a la banda del del pati posterior), planta baixa i dos pisos. La seva façana principal es troba enretirada de la lína del carrar de forma que davant dona accés a un passatge de volta escarsera que hi ha sota la planta baixa, i que salva el desnivell del terreny. Aquest fet, afavoreix la presència també d'un petit pati d'accés a l'edifici amb un porxo en planta baixa i unes escales d'accés a la primera planta.

Les portes i finestres de la façana en planta baixa són més o menys simètriques respecte a l'eix central del porxo. Les finestres són verticals amb la mateixa alçada que les obertures de les portes i estan emmarcades amb un sortint pintat de blanc. Les finestres de la segona planta són molt més petites i estan en eix amb les de la planta inferior.