Sistema de carrers arbrats Martorell

Camí del Pontarró, carretera de Martorell a Gelida i carretera de Montserrat

Resten solament fragments desconnectats.
Ajuntament de Martorell. Plaça de la Vila, 46. 08760 Martorell
Dídac Pàmies Gual. SPAL

Petit conjunt de carrers on l'arbrat d'alineació configura paisatges d'interès. Fonamentalment el Camí del Pontarró, la carretera de Martorell a Gelida i un fragment de la Carretera de Montserrat. Les voreres amb plantacions d'alineació. Escocells i alineacions majoritàriament de Platanus hybrida.

La fitxa s'ha omplert amb les dades de la fitxa E 36 BPU-04.BAMP del Catàleg de Béns Arquitectònics, Històrics i Ambientals de Martorell, redactat pel Servei del Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona.

PÉREZ FARRIOLS, J., ET ALII. Catàleg de béns arquitectònics, històrics i ambientals i disposicions de protecció per al POUM de Martorell. Ajuntament de Martorell i Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona. 2014.