Sant Climent del Flaquer
Sant Feliu de Codines

Historicista
    Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Capella de nau única i planta rectangular amb absis semicircular. Està coberta amb teula a dues aigües i amb carener perpendicular a la façana principal. La coberta de l’absis també és de teula i remata amb un petit ràfec amb imbricacions i uns maons de pla col·locats de forma triangular.

La façana de l’absis està formada per arcs llombardes i dues finestres de doble esqueixada. Tot l'edifici està arrebossat i pintat de color crema.

La façana principal és d'encoixinat de carreus i està coronada per un campanar d'espadanya amb dos ulls. L’acabament de la coberta és amb maons sobresortints en forma triangular i unes arcuacions que sobresurten de la línia de façana. Al centre, es troba el portal d’accés en forma d'arc de mig punt amb tres arquivoltes sobre dues pilastres i una columna. La porta és de fusta. Sobre l'accés s'obre una finestra d’arc de mig punt amb dues arquivoltes sobre una columna amb capitell i pilastra.

L’interior és senzill i està cobert amb volta apuntada, enguixada i pintada de color blanc. Les parets simulen l’encoixinat de carreus.

Sembla que la primera menció documental de l’existència d’una capella en aquest emplaçament és de l’any 1508. La capella actual és una obra de finals del segle XIX.