Revolt del vent
Vilassar de Dalt

Can Silva
    Camí de la Costa

Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    Jordi Montlló Bolart

El revolt del vent és un excel·lent mirador natural del qual es té una visió extraordinària cap el nucli de Vilassar, la plana de Mar i la muntanya de Montcabrer, a Cabrils. Està situat al Camí de la Costa, per sota del paratge de les Ginesteres i per sobre mateix del paratge anomenat de la Costa, on encara es poden identificar les marjades de vinyes i garrofers, avui dominats per una vegetació predominant de pi pinyoner i matoll que ha ocupat aquest indret de manera espontània. A diferència d'altres miradors del Parc de la Serralada Litoral, aquest no té baranes, ni bancs ni cap plafó informatiu.

Fa anys s'hi havia instal·lat una plataforma del tir al plat.