Rellotge de sol de cal Fuster
Olivella

Cal Fuster
    A la façana principal de cal Fuster

S'ha repintat en gris sobre el color granat original.
    Xavier Esteve i Gràcia

Rellotge de sol vertical, pintat sobre l'arrebossat blanc de la casa. El gnòmon presideix el rellotge. Al seu voltant s'hi ha pintat dos cercles concèntrics, l'interior de color granat. Les línies perimetrals que formen aquests cercles i la resta d'elements pintats, són actualment de color gris, si bé s'entreveu que el color original, sots jacent, eren del color granat de l'interior del cercle abans esmentat. Des del gnòmon dos rectangles delimiten l'espai del rellotge i, entre aquests, s'hi representen les xifres horàries, representades amb en números àrabs; d'esquerra a dreta es llegeix: "7-8-9-10-11-12-1-2-3-4-5-6". Una sèrie de raigs pintats que surten dels dos cercles concèntrics assenyalen les hores, mentre que unes línies més curtes, entre aquestes, a la banda dels números, assenyalen les mitges hores.