Rellotge de sol de cal Domingo
Castellbell i el Vilar

Sant Cristòfol

Jordi Montlló i Laura Bosch

Rellotge de sol ubicat a la paret de la façana orientada al sud-oest de la casa al costat esquerra d'una de les tines conservades a la casa de pagès. Està realitzat en pedra artificial i enganxat a la paret. En ell s'hi representa un Sol antropomorfa en relleu. Es tracta d'una peça de forma més o menys quadrangular i dissenyat per ser col·locat en una façana amb orientació sud. No té línies horàries. Les xifres són romanes, i van de VI a VI. El gnòmon, neix de la boca del sol; és de vareta, metàl·lic, acabat en punxa per afinar amb més precisió.

Aquest rellotge no consta a l'inventari de rellotges de sol catalans, de la Societat Catalana de Gnomònica.

Segons la propietària actual, el rellotge el va posar personalment el seu sogre, Conrad Viladoms Altimira ara fa uns quaranta anys.