Rellotge de sol de ca l'Anzí
La Palma de Cervelló

C. Santa Maria de la Palma, 8 / Av. de Catalunya, 93

Xavier Esteve Gràcia

Rellotge de sol vertical realitzat sobre l'arrebossat de la façana, combinant les motllures en relleu i l'esgrafiat. Està representat en un marc rectangular, en relleu i pintat de color gris, amb els angles exteriors rectes i els interior rectes en els angles inferiors i amb acabament en forma d'arc de mig punt per la part superior. La part de sobre i la part alta dels laterals d'aquest rectangle, per la part exterior, està ornamentada amb una garlanda gravada. A la part de dins, per sobre el gnòmon i separat d'aquest per unes línies horitzontals gravades, hi ha gravades les inicials "J.R." i a sota "ANY 1930". Els números de les hores, de xifres romanes i també gravats són, d'esquerra a dreta, "VIII-IX-X-XI-XII-I-II-III-IV".

El rellotge i la façana semblen restaurats recentment.

Cal Anzí data dels s. XVII-XVIII, si bé el rellotge de sol es va realitzar l'any 1930, durant unes reformes de la masia.