Rellotge de Sol
Moià

carrer Sant Sebastià núm. 14. Pujar les escales de pedra vers l'Escola.

Actualment no s'hi llegeix res.
    Escoles Pies - Av. Escola Pia núm. 15 08180 Moià
    Cristina Casinos

Rellotge de sol situat al segon pis de l'Escola Pia, a la banda més a ponent de la façana sud. Realitzat en una llosa vertical de pedra gres local, aproximadament d'uns 0,90 x 1,20 m.
    La informació que es detalla a continuació es va obtenir fa 10 anys. Actualment ja no s'hi pot llegir res:
    A la part central del rellotge es pot mig llegir una inscripció de forma vertical: "---fugax le/ gos protempore por --/si rex umbra fugex qe (m) /cibite (m) pus erit".
    A la banda est del rellotge es conserva l'agulla de ferro i a prop d'ella es pot llegir la data: "1705 AL 4º DEC GR. 50". Sota la inscripció principal situada a la banda de dalt de la llosa i en sentit antihorari s'observen els números del 5 al 12.