Recull fotogràfic de l'Associació de Veïns de Borgonyà
Sant Vicenç de Torelló

C. Girona

Fons d'imatges
    Associació de Veïns de Borgonyà. C. Coats, 12. Borgonyà
    Marta Lloret Blackburn

El recull fotogràfic de l'entitat Associació de Veïns de Borgonyà es conserva a la Casa Cuna de la colònia Borgonyà. Està integrat per unes 2.000 còpies d'imatges datades del segle XX, de les quals les de la primera etapa són en blanc i negre. Les fotografies retraten els habitants de la colònia de Borgonyà, els actes, aconteixements i festivitats més rellevants de la comunitat, així com de la colònia i del seu entorn. Estan classificades en arxivadors, amb un número de registre, el tema i el propietari de la còpia original. Algunes imatges s'han digitalitzat.

Les còpies de les fotografies van ser recollides entre els veïns de Borgonyà com a material gràfic per a la publicació del llibre "Borgonyà: Una colònia industrial del Ter", d'Eumo Editorial.