Pultera
Veciana

Segur

Tot i que en algun moment es va reformar algun sector, està abandonada
    Jordi Montlló Bolart

Masia ubicada dalt d'un turó a la part meridional d'una franja elevada del terreny que proporciona un domini visual de la zona força considerable, al nord de Can Daniel. És de planta rectangular i consta de planta baixa, pis i golfes. La coberta és de teules àrabs a dues aigües, amb el carener perpendicular a la façana principal, orientada a migdia. Al cos principal, s'hi han afegit altres construccions annexes, algunes de les quals semblen reformades recentment. Un barri amb porta de ferro tanca l'accés a la casa, gran part de la qual sembla en mal estat de conservació. Els paraments són arrebossats i algunes de les obertures tenen llinda de fusta i d'altres de pedra. Al davant hi ha l'era de batre, totalment colgada per la vegetació.