Puigcastellar
Castellterçol

Puigcastellar
    Cim del Puigcastellar, al sud de Castellterçol.

En estat ruïnós.
    Virgínia Cepero González

Restes d'una antiga masia, de planta rectangular, que constava de planta baixa, una planta pis i possiblement golfes. La coberta, que era de teula ceràmica aràbiga, és a dues vessants, amb el carener paral·lel a la façana principal, que es troba orientada a migdia. Conserva un forn a l'angle nord-est.
    Els murs són fets de pedres de mida mitjana, de procedència local, lligades amb morter de calç, arrebossats.
    Al nord de la casa hi ha una cisterna.

ROMA i CASANOVAS, F. (2013) Inventari de Patrimoni Existencial de Castellcir, Castellterçol i Sant Martí de Centelles. Madrid: Bubok Publishing, p. 45.