Pou vell de Can Font de l'Alzinar
Sant Llorenç d'Hortons

Can Font de l'Alzinar; al sud del terme municipal

Sec i deteriorant-se per manca d'ús.
    Jordi Montlló Bolart

Pou de secció circular (1'75 metres de diàmetre) excavat en el soldó i parets fetes de paredat antic, a base de pedres irregulars sense treballar unides amb morter de calç, tot i que té reparacions modernes fetes de maons. El gruix de la paret és de 30 centímetres. El lloc de treball i d'accés a la galleda per pujar-hi l'aigua és més estret i fet amb una llosa de pedra, a l'igual que el pedrís dels costats on es deixava reposar la galleda. És de poca profunditat i actualment el pou està sec.

La masia de Can Font de l'Alzinar, l'any 1513 era d'Agnès, muller d'Antoni Miquel. Està documentada l'any 1587 ja amb el nom de casa d'en Font . Neix de la unió dels masos Maimó d'en Sarrovira, Badiguer, Pastor i Gibert. Abans de 1825 passa a mans d'Antoni Ravella Bosquets. Fou propietat del Comte d'Olzinelles, el qual la vengué a finals del segle passant al Marquès de Camps, de Girona, actuals propietaris.