Pou dels Moros
Castellfollit de Riubregós

En una feixa de la rasa de la Terrissa
    Entre el Torrent de la Terrissa i la pista asfaltada paral·lela al torrent.

Afectat per la vegetació i l'exposició a la intempèrie.
    Anna Camats Malet

Forn ubicat a uns 23 metres al sud del camí de la Terrissa, a la part alta del penya-segat que separa el camí del torrent del mateix nom. Es tracta d'una estructura excavada al subsòl, de morfologia cilíndrica, que per les seves dimensions i l'inici de la volta superior sembla que correspon a un antic forn per coure terrissa. Es troba mig enderrocat, sobretot la part de la coberta, actualment desapareguda. La part superior de les parets del forn estan revestides per un parament de pedra (en alguns trams lligada amb morter), mentre que la part inferior del pou no presenta cap tipus de revestiment. No s'observen restes de rubefacció en les parets del forn.
    El fons del forn està reblert per l'enderroc del mateix i es troba parcialment cobert de vegetació.

FARELL, Joan (1994b). Castellfollit de Riubregós. Vol II. Toponimia i vocabulari de la vila i el terme. Fundació Salvador Vives Casajuana.