Pou dels Bastons
El Brull

Sant Jaume de Viladrover
    350 m al nord dels Bastons.

S'observen algunes esquerdes i zones on han caigut diversos carreus.
    Marc Cucurella Pinilla

És un pou fet de carreus i ciment, amb un acabat arrebossat, tot i que no d'una manera uniforme. En algunes parts també s'han utilitzat maons. És de planta rectangular, d'uns 3,5 per 5 metres, i fa 3 metres d'alçada. Té la teulada de doble vessant feta de teula. Es troba a la vora d'un camp de conreu i està orientat a l'est, on dóna a la carretera. En aquesta façana hi té dues obertures: una a la banda esquerra feta amb totxanes i llinda de fusta, amb una porta també de fusta que arriba fins a terra; i una a la seva dreta feta amb carreus i llinda de fusta que té la porta metàl·lica. A la façana sud també hi ha una petita obertura.

Aquest pou estar vinculat a la masia dels Bastons i al seu ús agrícola.

Diversos Autors (2005). "La masia catalana. Evolució, arquitectura i restauració", Col. Arquitectura Tradicional. Brau Edicions.